بيست و سومين دوره مسابقات قهرماني جهان 2017؛
کمرانی: بهترین عملکرد تنها با خودباوری به دست میآید
شناسه خبر: 31750 دوشنبه 22 خرداد 1396 - 09:29
|
مهرو کمرانی سرمربی تیمملی بانوان گفت: فرصتی زیادی برای حضور
در مسابقات قهرمانی جهان باقی نمانده است، انشاا... برای این رویداد
با توانایی بیشتری حضور پیدا می کنیم و اگر بچهها با اعتماد به نفس
مبارزه کنند و شایستگی های خود را به نمایش بگذارند میتوانيم شاهد
نتايج خوبي در اين مسابقات باشيم.
مهرو کمرانی سرمربی تیمملی بانوان کشورمان که توانست با هدایت تنها بانوی مدال آور المپیکی کشورمان در المپیک 2016 ریو نتیجهای تاریخی را برای ورزش بانوان ایران رقم بزند در روزهای پیش از اعزام به بیست و سومین دوره مسابقات قهرمانی جهان در خصوص شرایط تیم به روابط عمومی فدراسیون تکواندو گفت: خدا را شکر تمرينات منظم و خوبي را پشت سر گذاشتیم و بچهها با جدیت هرچه تمامتر تمام توان خود را به کار گرفته اند تا عملکرد قابل قبولی را در این رقابتها برای تکواندو کشورمان رقم بزنند. از اعضای تیم خواستم تلاش خود را بکنند تا زمانی که از شیاپچانگ خارج میشوند حتی اگر با پیروزی همراه نبود از مبارزات خود راضی باشند.
وی اینطور ادامه داد: همیشه با تمام توان در خدمت تیم هستم و هرکاری از دستم بربیاید انجام میدهم تا پس از مسابقات احساس پشیمانی نکنم. در وزن یک و سه نماینده ای در این مسابقات نداریم و 6 نفری که اعزام می شوند قطعا بهترینهای تکواندو ایران هستند، از نظر فنی هیچ چیز کم ندارند و تنها باید توانایی خود را باور کنند.
سرمربی تیمملی بانوان کشورمان افزود: با حضور در تورنمنت مراکش و بازی های همبستگی کشورهای اسلامی توانستیم سطح آمادگی ملی پوشان را محک خوبی بزنیم و پس از آن روی نقاط ضعف تيم متمرکز شدیم. بچهها در بازیهای کشورهای اسلامی میتوانستند نتایج بهتری را کسب کنند اما از نظر روحی و روانی تحت تاثیر جو مسابقات قرار گرفتند و نتیجهای که پیش بینی کرده بودیم را کسب نکردند. پس از حضور در این رویداد سعی کردیم بر توانایی بچهها تمرکز کرده و آنها راه به خودباوری لازم برسانیم.
کمرانی با اشاره به اینکه حضور در تورنمنت های مختلف و برپایی اردوی مشترک با تیمهای مطرح دنیا تاثیر مثبتی در آمادگی تکواندوکاران دارد بیان کرد: تقاضای حضور در اردوی مشترک با انگلیس و صربستان را داشتیم اما متاسفانه شرایط هیچ یک مهیا نشد قطعا برپایی تمرین مشترک با تیمهای قدرتمند دنیا برای تکواندوکاران ایران خیلی مفید است و هیچوقت به تورنمنتها و اردوها به چشم زنگ تفریح نگاه نکردهایم. دوست داشتم بچهها با مبارزه با تکواندوکاران مطرح دنیا متوجه جایگاه خود شوند.
وی در ادامه افزود: میانگین سنی اعضای تیم 18 سال است و تیم جوان و کم تجربهای را به این رویداد اعزام می کنیم اما دختران ایرانی از نظر فنی هیچ چیز کم ندارند و با آمادگی جسمانی خوبی که دارند انشاا... توانایی های خود را ثابت خواهند کرد. از بچه ها می خواهم که خودشان باشند تا بهترین عملکرد را داشته باشند.
سرمربی تیم ملی بانوان با اشاره به شرایط تنها بانوی المپیکی کشورمان تصریح کرد: کیمیا هنوز آسیب هایی را با خود به همراه دارد اما با اجازه دکتر معالجش در این رویداد شرکت می کند تا همانند دورههای گذشته بتواند نتیجهای تاریخی را رقم بزند. بلافاصله بعد از مسابقات جهانی باید دوباره پای راست خود را به تیغ عمل جراحی بسپارد و پس از آن نیز برای مدتی از تمرین دور است تا آسیب های کهنه را برطرف کرده و انشاا... برای مسابقات آسیایی و المپیک 2020 با قدرت بازگردد.
کمرانی با اشاره به آمادگی روانی تیم افزود: خدا را شکر بچهها اکنون شرایط روحی و روانی خوبی دارند اما به نظرم بخش مهمتر روز مسابقات است که تکواندوکار باید خود را کنترل کند و بهترین مبارزه خود را به نمایش بگذارد. آنالیز حریفان نیز صورت گرفته بچهها با مبارزات آنها آشنایی دارند اما با توجه به قوانین جدید داوری باز هم نمی توان پیش بینی كرد چراکه شیوه تکواندوکاران همواره در حال تغییر است.
وی در ادامه با اشاره به مهمترین رقبا در این دوره گفت: انگلستان، کرواسی، آذربایجان، ترکیه، اسپانیا، تایلند و کرهجنوبی از رقیبان مطرح ما به حساب ميآيند که همگی دارای رنکینگ بوده و تجربه حضور در رویدادهای متعددی را دارند.
سرمربی تیم کشورمان در ادامه خاطر نشان ساخت: سعی کردیم در تمرینات بیشتر بر روی مدیریت مبارزات، دفاع و قوانین جدید داوری تمرکز کنیم. نمیتوانيم پیش بینی کنم كه چه مدالهايي كسب ميكنيم چرا که هر مسابقه حکم فینال را برای ما دارد.
کمرانی با بیان اینکه از اینجا به بعد همه چیز به بچه ها بستگی دارد و باید دقت خود را بیشتر کنند افزود: قطعا هر مربی دوست دارد تيمش نتیجه بگیرد و با مدالهای رنگارنگ باز گردد. در طول اردو هیچ یک از بچهها به دنبال فرار از تمرین نبود و امیدوارم دختران کشورمان به توانایی خود ایمان داشته باشند و مبارزاتی دیدنی را به نمایش بگذارند.
وي در ادامه نظرش را در مورد مسافران جهاني را اينطور بيان كرد: ناهید کیانی تكواندوكار وزن 49- كيلوگرم كشورمان بازیکن خوب و قدرتمندي است كه در اجراي تكنيكها از سرعت بالايي برخوردار است.
طیبه پارسا نماينده وزن 57- كيلوگرم بازیکن قدرتی است و در اجراي فنون خود تسلط بالايي دارد اما باید در مبارزاتش مدیریت بيشتري داشته باشد تا بتواند نتيجه مورد نظر را كسب كند.
کیمیا عليزاده كه در وزن 62- كيلوگرم بر روي شياپچانگ ميرود از تكواندوكاران با هوش و با غیرتی است که غیرتش اجازه نميدهد بازنده از زمين خارج شود و بارها ديدهايم كه تا لحظات آخر جنگيده است.
ملیکا ميرحسيني هوگوپوش وزن 67- كيلوگرم از تكواندوكاران خوب تيم است و از نظر آمادگي جسماني در سطح بالايي قرار دارد اما بايد در زمین مبارزات بر جو مسابقات غلبه كند.
در وزن 73- كيلوگرم زهرا پوراسماعيل را داريم كه از ردهسني نوجوانان وارد بزرگسالان شده است و اولين حضور خود را تجربه ميكند تكواندوكار جوان اما با انگيزه است كه از لحاظ فني هيچ چيز كم ندارد.
خدابنده كاپيتان تيمملي كشورمان و از با تجربههاي تيم است. تكواندوكاري پرتلاش و خستگي ناپذير است و در مبارزات اگر تنها از 10 درصد توانايي خود استفاده كند بهترين رنگ مدال را كسب ميكند. اكرم در تمرينات از جان مايه گذاشت و در مسابقات تنها بايد بر جو مسابقات غلبه كند.
كمراني در پايان گفت: از تکواندکاران دختر كشورمان می خواهم در تمام طول سال همانند اردو سخت تمرين كنند تا انشاا... در بخش دختران نيز شاهد افتخارآفرينيهاي متعددد باشيم.
|