پله پله پيشرفت تكواندو بانوان تا رسيدن به قلههاي جهاني
شناسه خبر: 34092 چهارشنبه 14 تير 1396 - 08:12
|
بيست و سومين دوره مسابقات تكواندو قهرماني جهان در حالي به پايان
رسيد كه دختران كشورمان توانستند با توجه به سرمايه گذاري كه در
بخش بانوان صورت گرفته عملكرد قابل توجهي نسبت به ادوار گذشته
داشته باشند و نشان دهند ميتوان به روزهاي طلايي بانوان خوشبين
بود.
به گزارش روابط عمومي فدراسيون تكواندو، حضور بانوان ايراني در مسابقات قهرمانی جهان از سال 2003 آغاز و تاكنون 42 نفر از برترین تكواندوكاران كشورمان مبارزه در اين رويداد بزرگ را تجربه كردهاند که از ميان آنها تنها يك نفر توانست طلسم این به مدالي را شکسته و دو مرتبه سكوي جهاني را به نام ايران رقم زده و نشان دهد دختران ايراني نيز در ميان تكواندوكاران طراز اول دنيا حرفهای زیادی براي گفتن دارند.
كيميا عليزاده دختر نام آشناي تكواندو كشورمان كه پيش از اين توانسته بود پنج مدال تاريخي تكواندو را به نام خود ثبت كند، اين دوره نیز با همت و تلاش توانست تعداد این مدالها را به عدد شش برساند. کیمیا پيش از اين موفق شده بود دو مدال طلاي نوجوانان جهان و المپيك نوجوانان 2014، طلاي گرندپري و برنز قهرماني جهان را در سال 2015 و تاريخيترين مدال خود، برنز المپيك ريو 2016 را در كارنامه خود ثبت كند. در رقابتهاي جهاني 2017 نيز با وجود آسيبها و روزهاي سختي كه پشت سر گذاشت توانست سكوي نايب قهرماني جهان را به خود اختصاص دهد.
موفقیت های چند سال اخیر تکواندو بانوان و كسب مدال نقره قهرماني جهان عليزاده، دختران ايران زمين را به اين باور رسانده كه ميتوانند و در هيچ مرحلهاي نبايد دست از تلاش بردارند. هرچند كه كيميا بانوي نابغه تكواندوي كشورمان تنها به مدال طلايي اين رقابتها راضي بود اما نبايد شك كرد كه اين مدال هم او را در ميان دختران تبديل به اسطورهاي كرده است كه سالها نميتوان نقش بي بديل او را در پيشرفت دختران ناديده گرفت.
اما تيمملي تكواندو بانوان كشومان كه در اين رقابت با تركيبي 6 نفره و جوان حضور پيدا كرد توانست عملكرد خوبي از خود بر جاي بگذارد تا جاييكه دو نماينده ايران تنها در يك قدمي كسب سكو از آن بازماندند و اگر اين اتفاق نميافتاد اين تيم دو مدال تاريخي ديگر را رقم ميزد اما قطعا اين روز دور از انتظار نيست و در آيندهاي نه چندان دور شاهد آن خواهيم بود.
شايد کم تجربگی بچهها باعث نگرفتن نتیجه مطلوب بود اما نميتوان جنگندگي ناهيد كياني را كه با تمام توان تكواندوكاران مطرح دنيا را از پيش رو برداشت يا طيبه پارسا كه در رنك 209 جهان جاي داشت و توانست قهرمانان و صاحب نامان تكواندو را شكست داده و در يك قدمي سكو و با يك غفلت اين شانس را از خود بگيرد را ناديده گرفت. خدابنده، پوراسماعيل و ميرحسيني نيز عليرغم شايستگي از گردونه رقابتها خارج شدند.
نتايج مطلوبی براي بانوان كشورمان رقم خورد و اين رويداد نويد روزهاي خوب و مدالهاي رنگانگ آينده را به جامعه ورزش و تكواندو ايران ميدهد چراكه با سرمايه گذاريهايي كه از ردهسني پايه بر بخش بانوان صورت گرفته تاكنون شاهكارهاي قهرماني نونهالان و نوجوانان را در ميادين جهاني شاهد بوديم و ديديم كه مربيان بانوي توانمند كشورمان همچون فاطمه صفرپور، مهرو كمراني، اعظم درستي و ندا رستاد توانستند در ميان مربيان مطرح جهان و آسيا به عنوان بهترين مربي انتخاب شوند و اين افتخاري كمي براي كشور عزيزمان نيست كه توانستند با حجاب اسلامي باعث درخشش نام ايران در ميان جهانيان شوند.
اما اين پايان موفقيتهاي بخش بانوان نيست و ميتوانيم اميدوار باشيم كه تكواندوكاران قدرتمند ديگري همچون كيمياي كشورمان وارد اين عرصه شده و با حضور در ميادين مختلف جهاني بتوانند سربلندي ايران را به ارمغان بياورند و ما نيز با غرور بتوانيم طنين اندازي سرود ملي كشورمان را در سراسر دنيا شاهد باشيم.
|